Thuis

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Slim Kabinetsslot voor verkoop
Het is werkelijk gelukkig om met M. Huang te werken, uw koppelt terug snel en de goede dienst helpt veel me.

—— Marcus Muschke

Linkwin is zeer professioneel in de veiligheidsindustrie, kan ik altijd geschikt voorstel van u krijgen, hartelijk dank

—— Gary Sahota

Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

1 2 3
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Linkwin
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Na het runnen van de traditionele slotfabriek tien jaar. de Co-Stichter van de slotfabriek copperate met sommige partners aan vestigde het nieuwe bedrijf in Februari 2018 om de internationale markt in werking te stellen, die in de Mooie stad van Hangzhou wordt gevestigd die met wereld cultureel erfenis-west meer beroemd is. Specialiseert Slim de Technologieco. zich van Hangzhoulinkwin, Ltd in geavanceerde Veiligheidsproducten, RFID-markeringsoplossing over de hele wereld voor de klanten. De producten omvatten Slimme sloten, Vertoningsveiligheid, RFID-markering en EAS.

Gebaseerd op de filosofie van „te winnen verbinding, win samen de toekomst“ en het goede aansporingsmechanisme, velen hoog-bekwaam, hoog-hefboom en hoog-efficiënte werknemer wordt lid van het bedrijf. De leden van het kernteam hebben meer dan 10 jaar ervarings in de Veiligheidsindustrie. en wij kunnen de OEM/ODM-dienst volgens het verzoek van de klant verlenen. om het technologievoordeel te houden, bouwt Linkwin nauwe samenwerking met Chinese beroemde universiteit van Zhejiang-Universiteit.

Met meer dan 10000 vierkante meterfabriek en 100 werknemers, doen wij het grootste deel binnenshuis van het productieproces. zodat wij de productenkwaliteit en de kosten kunnen beter controleren. En wij kunnen de klanten extra waarde in de samenwerking verstrekken.

Linkwin concentreert met succes altijd het marktverzoek, met onze technologievoordeel en ervaring, van 2018, Linkwin-lancerings Slimme sloten, Commerciële veiligheid, RFID-markering en EAS. Het verzoek van de vergaderingsklant is altijd onze het Achtervolgen.

Contactgegevens
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Huang

Tel.: 86--15355087175

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)